Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ... ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ!


Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Μίλαν, κυρίως μετά τις πωλήσεις των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τα… πνεύματα, τόνισε ότι η διοίκηση προτίθεται να επιστρέψει τα χρήματα σε αυτούς που θα δώσουν πίσω τα διαρκείας, που αγόρασαν ήδη εν όψει της νέας σεζόν.

Φυσικά, η… οργή των οπαδών του ιταλικού συλλόγου δεν έγκειται μόνο στις πωλήσεις των δύο παικτών στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ήδη, έχουν αποτελέσει παρελθόν από το περυσινό ρόστερ οι Νέστα, Γκατούζο, Ζέεντορφ, Ιντζάγκι, Ζαμπρότα και Φαν Μπόμελ, με τις αποχωρήσεις των Ίμπρα και του Βραζιλιάνου να είναι η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, την ώρα που η ενίσχυση είναι μηδαμινή.

«Η Μίλαν είναι προετοιμασμένη να επιστρέψει τα χρήματα στους κατόχους διαρκείας, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το μεταγραφικό μας σχεδιασμό ως τώρα», τόνισε σχετικά ο Γκαλιάνι στην «Corriere della Sera».

Η… τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι στο απόκομμα των διαρκείας εικονίζεται ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος έχει «αποχαιρετήσει» την Μίλαν και όσο να ναι, οι οπαδοί της ομάδας… εξαγριώνονται περισσότερο να βλέπουν την μορφή του ενώ δεν αποτελεί μέλος αυτής.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :