Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

3ΠΛΟ «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΚΟΥΙΝΣΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΣΤΟ 4ο ΞΥΠΝΗΣΕ;


Tρεις κρούσεις ισχυρίζεται ότι δέχθηκε από τον Ολυμπιακό ο Κουίνσι, αλλά έδωσε αρνητική απάντηση, καθώς είχε δεθεί με τον κόσμο του "τριφυλλιού" και δεν ήθελε να... προδώσει τον Φερέιρα, όπως λέει...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», υψηλόβαθμο στέλεχος του Ολυμπιακού είχε επαφές με τον μάνατζερ του Κουίνσι, την στιγμή που φαινόταν πως ο Γκανέζος δεν έβρισκε την «χρυσή τομή» με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, τρεις φορές οι ερυρθόλευκοι χτύπησαν την πόρτα του Κουίνσι, αλλά ο ίδιος μόλις ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον δεν θέλησε να το συζητήσει.

Ο λόγος, όπως λέει και είναι φυσικό για να "πουλήσει" οπαδιλίκι, ήταν πως δεν ήθελε να... πουλήσει τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα τον άνθρωπο που τον πίστεψε και του έδειξε εμπιστοσύνη. Μάλιστα ο Γκανέζος έλεγε πως αν δεν τα έβρισκε με τον Παναθηναϊκό, θα συνέχιζε στο εξωτερικό την καριέρα του καθώς είχε προτάσεις όπως αυτή της Φορτούνα.

* Και μετά ξύπνησες Κουίνσι ή ονειρεύεσαι πρωτάθλημα; Πάντως, είναι απορίας άξιο αυτό το...πανηγύρι που έχουν στήσει γύρω από τον Κουίνσι... Λες και πέρσι ο Γκανέζος δεν έπαιζε γι'αυτούς που τερμάτισαν και πάλι στην αγαπημένη τους θέση, τη δεύτερη... Τώρα να μου πεις, πρέπει να γραφτεί και κανένα μέλος, οπότε, κάτι πρέπει να σκαρφιστούν. Άλλωστε, μόνο...10 εκ ευρώ απέχουν από το στόχο τους...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :