Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ... «ΦΕΤΦΑ» ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ!!!


Ο αποκλεισμός του Γιάννη Φετφατζίδη από την αποστολή του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νάπολι προκάλεσε νέα σειρά συζητήσεων για τον νεαρό μέσο...

Συζητήσεις που έφτασαν μέχρι και την Αγγλία και μάλιστα σε φόρουμ των οπαδών της Έβερτον έγραφαν για την πιθανότητα να αποκτήσει η ομάδα τους και τον Φετφατζίδη αφότου έμεινε εκτός από το φιλικό με την ιταλική ομάδα!

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως είναι πλήρως αφοσιωμένος στον Ολυμπιακός και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο, όπως δήλωσε ο ίδιος αλλά και ο εκπρόσωπός του και σας έχουμε ενημερώσει σχετικά.

Για τον "Φέτφα" πάντως έχουν ενδιαφερθεί κατά καιρούς αρκετές ομάδες, αλλά ο μέσος των ερυθρόλευκων έχει συμβόλαιο με τον Θρύλο έως το 2015 με ρήτρα 12 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη και υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για αύξηση των αποδοχών του. Ο Φετφατζίδης την δεδομένη χρονική στιγμή παίρνει περίπου 110 χιλ. ευρώ ετησίως και στο Λιμάνι προτίθενται να του ανεβάσουν τις αποδοχές του και παράλληλα να γίνει και επέκταση του συμβολαίου του έως το 2016.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :