Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΟΡΚ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Από τη Δευτέρα έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις στην κεντρική σχολή του Ολυμπιακού στον Ελαιώνα και ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το «παρών», όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ήταν ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ.

Ο Γερμανός τεχνικός παρακολούθησε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και έμεινε ικανοποιημένος με τη δουλειά που γίνεται. Οι ερυθρόλευκοι στηρίζουν τις σχολές τους και δίνουν μεγάλο βάρος σε αυτές, κάτι στο οποίο στάθηκε ο Στορκ στις δηλώσεις του.

«Ως Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για τους γονείς και τα παιδιά, να αντιλαμβάνονται πως η εμείς ως Ακαδημία έχουμε άμεση συνεργασία με τις Σχολές μας.

Γι αυτό και σήμερα βρίσκομαι σήμερα στην Σχολή μας, καθώς θέλουμε εμπράκτως να δείξουμε ότι έχουμε άμεσο ενδιαφέρον για τη δουλειά που γίνεται στις Σχολές και να παρέχουμε την ανάλογη υποστήριξη και καθοδήγηση στις προπονήσεις. Διότι πράγματι υπάρχει πολύ στενή συνεργασία μεταξύ μας για τη διδασκαλία και την προπόνηση των παιδιών», είπε χαρακτηριστικά.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :