Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΣΕΪ ;




Με ένα status που σοκάρει, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αργά χθες τη νύχτα, ο Ντόρσεϊ δείχνει να είναι σε άσχημη ψυχολογική.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

«Η ζωή μου: Κανένας δεν θα μπορούσε να μου πει ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι η ζωή μου θα ήταν τόσο αγχώδης. Θα άφηνα την φήμη, τα λεφτά, τα πάντα για… «Οικογένεια πάλι μαζί», «Οι αγαπημένοι εδώ», «Κάποιον να μιλήσω», «Να ξημερώσει», «FoodStamps» (σ.σ. Υπάρχει ένα φιλαθρωπικό πρόγραμμα στην Αμερική με αυτό το όνομα), «Redlight-Greenlight», «Hiding-Ghost-Skee» (τα δύο τελευταία είναι κάποια παιχνίδια που παίζουν τα μικρά παιδιά)».

Μια ξαδέρφη του, του απάντησε λέγοντας του ότι μπορεί η οικογένεια τους να έχει σκορπιστεί εδώ κι εκεί, αλλά όσα θέλει ακόμη ισχύουν.

Ο Ντόρσεϊ συνέχισε να περιγράφει την κατάστασή του στο Facebook :

«Κλαίω κάθε γαμ… νύχτα, ευχόμενος αυτό να ήταν ένας εφιάλτης. Μετά ξυπνάω γεμάτος απογοήτευση». Αρκετοί φίλοι του άφησαν μηνύματα συμπαράστασης και τον παρότρυναν να …κρατήσει γερά.

Kανείς δε γνωρίζει αν υπάρχει κάποια αιτία για το ξέσπασμα του Ντόρσεϊ... Η αλήθεια είναι ότι στα μέχρι τώρα φιλικά του Ολυμπιακού δείχνει εκτός τόπου και χρόνου.

Το θέμα είναι όμως να βρεθεί άμεσα η λύση, εφόσον κάτι τέτοιο είναι εφικτό, τόσο για το καλό του ίδιου, όσο και της ομάδας, γιατί κανείς δε γνωρίζει τους λόγους που έκαναν τον Αμερικανό σέντερ του Θρύλου να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του στο Facebook....


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :