Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

svenskafans.com : ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ Ο... ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ


Η εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Λετονία εκτός έδρας σήμερα και δύο εκ των παικτών του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Βασίλης Τοροσίδης αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στην αναμέτρηση.

Αμφότεροι είναι από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες και δίκαια λαμβάνουν... έξυπνους χαρακτηρισμούς από ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα η "svenskafans.com" τονίζει για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει του ματς με τους Λετονούς... «Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής θα παίξει ο Γιάννης Μανιάτης του Ολυμπιακού. Θα έχει έναν αρκετά διαφορετικό ρόλο για τον ευέλικτο αυτό παίκτη, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο σημείωσε το πολυαναμενόμενο πρώτο του γκολ για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο ίδιος και ο συμπαίκτης του στον σύλλογο Βασίλης Τοροσίδης, είναι σε θέση να συνδυάσουν το παιχνίδι τους, με απώτερο στόχο την επίτευξη κάποιων στόχων, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :