Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝEO ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΟΙ... 8.490 (!) «ΣΥΜΜΑΧΟΙ»!



Από ανακοίνωση σε... ανακοίνωση το πάει η Παναθηναϊκή Συμμαχία των 8.490 μελών (μην απορείτε που και χθες ήταν ο ίδιος αριθμός... παρέμεινε αμετάβλητος - Δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Το θέμα της σημερινής ανακοίνωσης είναι ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος της Ε.Π.Ο, Γιώργος Σαρρής, τον οποίο αποκαλούν ούτε λίγο ούτε πολύ.... «εντολοδόχο του Ολυμπιακού»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δηλώνει προβληματισμένη από την ανάδειξη του εντολοδόχου του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ, την οποία και θεωρούμε ως το βασικό υπεύθυνο για την σημερινή κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Σαρρής έχει δείξει από την θητεία του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πόσο λίγο ικανός είναι και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τη δράση του».

Παράλληλα, το σωματείο εξέδωσε μία ακόμη ανακοίνωση στην οποία δίνει διευκρινήσεις σχετικά με προηγούμενες αναφορικά με τους «άρχοντες» των αγώνων:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία διευκρινίζει ότι οι πάγιες επισημάνσεις της για την χαμηλή ποιότητα διαιτητών, παρατηρητών, αλλά και εκείνων που τους ορίζουν, δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους μας μέσα στο γήπεδο, αλλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί συστηματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επομένως δεν αφορά ούτε και την Ξάνθη, την οποία θεωρούμε από τους πιο σταθερούς και συμπαγείς διοικητικά συλλόγους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :