Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΝΕΚΡΟΣ 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

Την ώρα που οι άνθρωποι του Πλατανιά συμφωνούσαν με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ένας 16χρονος παίκτης της ομάδας Κ-17 του συλλόγου, έχανε τη ζωή του στην άσφαλτο...

Συγκεκριμένα ο Χανιώτης, Ζαχαρίας Καραντωνάκης, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 19.00 στην περιοχή Ραπανιανά στο Κολυμπάρι και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, αγροτικό όχημα που οδηγούσε 60χρονος συγκρούστηκε για αδιευκρίνιστους λόγους με τη μηχανή του νεαρού, που «έσβησε» ακαριαία.

Ο νεαρός αγωνιζόταν στην Κ-17 της ομάδας των Χανίων και θεωρείτο μεγάλο ταλέντο.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του νεαρού αθλητή της, Ζαχαρία Καραντωνάκη, σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο τραγικός χαμός του 16χρονου Ζαχαρία, ενός παιδιού γεμάτου ζωή, αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά, και όνειρα, αποτελεί τεράστια απώλεια για την τοπική μας κοινωνία, αλλά και ειδικότερα για την ποδοσφαιρική “οικογένεια” του Πλατανιά, σημαντικό μέλος της οποίας ήταν (στην ομάδα Κ 17) ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

R.I.P.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :