Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

5ΑΡΑ ΤΟ 1972... 4ΑΡΑ ΤΟ 2012! *ΒΙΝΤΕΟ*

Με το 4-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη μεγαλύτερη σε διαφορά εκτός έδρας νίκη του επί της ΑΕΚ, μετά από 40 ακριβώς χρόνια, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ήταν 26 Νοεμβρίου του 1972 όταν ο Ολυμπιακός του Λάκη Πετρόπουλου είχε επικρατήσει της ΑΕΚ με 1-5 στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Ο Ολυμπιακός καθοδηγούμενος εκείνο το απόγευμα από τους Αργυρούδη, Δεληκάρη και Τριαντάφυλλο είχε κάνει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του σε ντέρμπι. Στο ημίχρονο είχε προηγηθεί με γκολ του Υβ Τριαντάφυλλου στο 35’.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν εκρηκτικοί στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο πρώτο δεκάλεπτο πέτυχαν τρία γκολ με τους Ρομέν Αργυρούδη (48’), Γιώργο Δεληκάρη (50’) και Νίκο Γιούτσο (55’). Η ΑΕΚ μείωσε με πέναλτι του Κώστα Νικολαίδη στο 58’. Δύο λεπτά αργότερα ο Τάκης Συνετόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-5 και ο ίδιος παίκτης είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Νίκου Ζλατάνου, δέκα λεπτά αργότερα.

Για την ιστορία οι συνθέσεις εκείνου του ντέρμπι:

ΑΕΚ: Κωνσταντινίδης, Λέλλης, Θεοδωρίδης, Τόσκας, Τανίδης (46’ Ραβούσης) Καραφέσκος, Λαβαρίδης, Νικολαίδης, Πομώνης, Ψιμόγιαννος, Τάσος Κωνσταντίνου (46’ Νικολάου).

Ολυμπιακός: Κελεσίδης, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Γλέζος, Σιώκος, Συνετόπουλος, Αργυρούδης, Δεληκάρης, Γιούτσος, Λοσάντα, Τριαντάφυλλος.

Στην φωτογραφία οι δύο αρχηγοί, Δεληκάρης και Πομώνης έχουν στη μέση τον διαιτητή Νίκο Ζλατάνο στην καθιερωμένη φωτογραφία πριν την έναρξη του αγώνα.

Δείτε σε βίντεο τα γκολ της ιστορικής εκείνης αναμέτρησης:



 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :