Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥΣ «ΧΑΛΑΣΕ» ΠΟΥ Ο ΝΙΝΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ... ΘΡΥΛΟ!


Ο Σωτήρης Νίνης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), προτίμησε να παρακολουθήσει τον αγώνα του μπασκετικού Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, από το να δει τους πρώην συμπαίκτες του να... "παλεύουν" κόντρα στα "δεύτερα" της Λάτσιο.

Το γεγονός, αν και ετεροχρονισμένα, φαίνεται πως... "χάλασε" την "πράσινη" οικογένεια και "έτσουξε" τα πράσινα... παιδάκια, αφού με σημερινό δημοσίευμα της "Derby", σχολιάστηκε η κίνηση αυτή του Νίνη, αφήνοντας αιχμές για τις προτιμήσεις του, αφού ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν είδε, όπως τονίζεται, καν το παιχνίδι του Europa League, ούτε στη τηλεόραση.

* Την επόμενη φορά που θα θέλει να δει μπάσκετ ίσως χρειαστεί να πάρει... έγγραφη άδεια από την πρώην ομάδα του ο Νίνης, ακόμα και αν οι παίκτες που ανήκουν ακόμα στην ομάδα (βλέπε Λέτο), απαξιούν να συμπαρασταθούν σε αυτήν!

Τελικά έχουμε πολλά ακόμα επεισόδια να διαβάσουμε, όσο δεν θέλουν να δουν την πραγματική αιτία του προβλήματος και της ανυπαρξίας τους... Υπομονή!

 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :