Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΡΑΔΑ Ο ΖΙΡΑΡ... ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Οι τσακωμοί του Ρενέ Ζιράρ με τους παίκτες της Μονπελιέ συνεχίζονται με αμείωτους... ρυθμούς!

Μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχε ο Γάλλος προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, με τον τερματοφύλακα Ζουρντρέν, ήρθε και το επεισόδιο με τον Μάρκο Εστράδα, το οποίο στάθηκε αφορμή να τον αφήσει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την Τρουά, για την 11η αγωνιστική της Ligue 1.

Απών θα είναι επίσης και ο Μπέντζαμιν Σταμπουλί, λόγω ίωσης.

Η πρώτη ρήξη στις σχέσεις του Ζιράρ με τον Εστράδα έγινε παραμονές της αναμέτρησης της Μονπελιέ με τη Μπορντό για το Λιγκ Καπ (31/10), όταν ο προπονητής των "πορτοκαλί" τον ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Χιλιανού, ο οποίος πέταξε τη «σαλιάρα» του και ξεστομίζοντας κάποια... «γαλλικά», αποχώρησε από την προπόνηση.

Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του Εστράδα στην αναμέτρηση της Τρίτης (6/11) με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Champions League και να δείχνει πως το κλίμα στους πρωταθλητές Γαλλίας δεν είναι και το… καλύτερο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :