Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ... ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ

Την αποκάλυψη ότι το πρόβλημα τραυματισμού που είχε ο Κώστας Μανωλάς πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ δεν ήταν η αιτία που απουσίασε από το ντέρμπι με την «Ενωση», έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης, επισημαίνοντας ότι ήταν απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Αυτό τόνισε ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», εξηγώντας ότι «επειδή μεγάλωσε σε αυτή την ομάδα και δεν θέλαμε να τον φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε και να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα του αγώνα».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο ερχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προαναγγέλλοντας ότι ίσως υπάρξει παρόμοια αντιμετώπιση και με τον Πάμπλο Κοντρέρας. «Με το ίδιο σκεπτικό θα αντιμετωπίσουμε και την περίπτωση του Κοντρέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.

Να θυμίσουμε ότι ήδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν δείξει τις… διαθέσεις τους απέναντι στον πρώην παίκτη τους, με πανό εναντίον του (περί Ιούδα, προδοσίας, ευρώ, δολαρίων και… πολλά άλλα) στον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

Για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League: «Φέτος στο Champions League τα πήγαμε άριστα. Έχουμε μια νέα ομάδα, με πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν ότι είναι εξαιρετικοί παίκτες και μπορούν να προσφέρουν στο μέλλον πολύ περισσότερα.

Διαψεύσθηκαν όλοι εκείνοι που πίστευαν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα είναι το ίδιο δυνατός με πέρυσι, επειδή έφυγαν κάποιοι πραγματικά σημαντικοί παίκτες. Ο προπονητής Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε πολλή καλή δουλειά με τους νέους παίκτες και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Είμαι ευτυχής να βλέπω όλη την άμυνα να αποτελείται από ελληνόπουλα και αυτό για μας σημαίνει πολλά».

Για τους Κάρολ, Μανωλά αλλά και στην απουσία του Φετφατζίδη: «Ο Κάρολ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι αλλά στο γκολ δεν είχε καλό οπτικό πεδίο και γι' αυτό δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένας εξαίρετος ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί. Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό του εξήγησα μερικά πράγματα, τα οποία ακολουθεί κατά γράμμα και γι' αυτό βλέπει όλος ο κόσμος αυτή την διαφορά σε σχέση με το παρελθόν. Είναι καταπληκτικός. Για τον Φετφατζίδη, δεν θέλω να ακούω κουβέντα. Είναι μεγάλο ταλέντο και είναι δικό μας παιδί. Θα έχει και αυτός τις ευκαιρίες του αρκεί να ακούει και να δουλεύει σκληρά πάνω στις εντολές του προπονητή του».

Για τις νέες αποδοκιμασίες από οπαδούς κατά του Κυριάκου Παπαδόπουλου: «Εμείς τιμήσαμε στο Καραϊσκάκη τον Παπαδόπουλο αλλά αυτός με τις δηλώσεις και την συμπεριφορά του δεν ανταπέδωσε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός για να αναδειχθεί. Που θα ήταν τώρα ο Παπαδόπουλος χωρίς τον Ολυμπιακό; Εμείς, η διοίκηση, πιέζαμε τον Κετσπάγια να τον βάζει να παίζει και να δείξει τα προσόντα του. Και αυτό το πάθος που έμαθε να βγάζει φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, δεν είναι σωστό να το χρησιμοποιεί εναντίον της πρώην ομάδας του».

Για το αν ο Κοντρέρας θα παίξει ή όχι εναντίον του ΠΑΟΚ: «Θα το σκεφτούμε και αναλόγως θα πράξουμε. Θα κουβεντιάσουμε με τον προπονητή και μαζί θα πάρουμε την απόφαση. Το ίδιο εξάλλου έγινε στο ματς εναντίον της ΑΕΚ όπου αποφασίσαμε να μην παίξει ο Κώστας Μανωλάς επειδή μεγάλωσε σε αυτή την ομάδα και δεν θέλαμε να τον φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε και να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα του αγώνα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :