Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΝΩΛΑΣ : ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΤΕΡ! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

Ασπίδα προστασίας στον Νταβίντ Φουστέρ παρέχει ο Κώστας Μανωλάς σε όσους σπεύδουν να κατηγορήσουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, με αφορμή τις ευκαιρίες που έχασε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, με αφορμή το κλίμα αμφισβήτησης που είχε καλλιεργηθεί για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό μετά το ντέρμπι της Τούμπας και τις κλασικές ευκαιρίες που έχασε κόντρα στον ΠΑΟΚ, έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όλες οι φάσεις γίνονται γκολ και όλες χάνονται. Μην πυροβολείτε τον Φουστέρ. Τόσες και τόσες φορές μας έχει ξελασπώσει.

Επειδή έχασε ένα γκολ, θα τον στοχοποιήσετε; Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, είχαμε τις φάσεις, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, αλλά φύγαμε με τον βαθμό τις ισοπαλίας. Συνεχίζουμε. Δεν πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι της Τούμπας. Οι υποχρεώσεις μας τρέχουν».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :