Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

«ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ» (VIDEOS & PHOTOS)

Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ υποδέχθηκαν την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με κεντρικό σύνθημα... «καλωσορίσατε στην κόλαση»!

Έχουν περάσει 19 χρόνια από την πρώτη επίσκεψη της Γιουνάιτεντ στο «Αλί Σάμι Γιεν» και οι οπαδοί της Γαλατά δεν ξέχασαν... Αντίθετα θέλησαν να θυμίσουν στους Άγγλους την τότε ατμόσφαιρα, με το γήπεδο της Κωνσταντινούπολης να είναι «καυτό».

Οι Τούρκοι μαζεύτηκαν στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» με στόχο να πικάρουν τους «κόκκινους διαβόλους» με συνθήματα και πανό όπως εκείνα του Νοεμβρίου του 1993...

Οι ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας, με το αμήχανο χαμόγελό τους προσπαθούσαν να κρύψουν την έκπληξη και ίσως και τον φόβο τους για τα απειλητικά μηνύματα στα πανό αλλά και στα συνθήματα των Τούρκων.

«Καλώς ήρθατε στην κόλαση» και «αυτές είναι οι τελευταίες σας 48 ώρες», ήταν μερικά από αυτά που αναγραφόντουσαν στα πανό του '93. Κάτι ανάλογο προσπάθησαν να αναβιώσουν οι Τούρκοι...

Δείτε το τότε...



Και το τώρα...








Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :