Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΜΕΣΙ ΣΕ... 30 εκ. ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι ήταν η απάντηση του Λιονέλ Μέσι σε τρομερή πρόταση ρωσικής ομάδας, η οποία έφτανε τα 30 (!) εκατ. ευρώ ετησίως για τριετές συμβόλαιο, ενώ η ομάδα (το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό), θα κάλυπτε και την ρήτρα του συμβολαίου του 250 εκατ. ευρώ!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", κατά την διάρκεια των συνομιλιών του πατέρα του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα για την επέκταση της συνεργασίας τους, δέχτηκε κρούση από ρωσική ομάδα με μία τρελή πρόταση.

Η πρόταση έφτανε τα 30 εκατ. ευρώ το χρόνο για για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η εν λόγω ομάδα ήταν αποφασισμένη να καλύψει και την ρήτρα αποδέσμευσης που έφτανε τα 250. εκατ. ευρώ!

Ο Μέσι όμως δεν το συζήτησε καν κλείνοντας την πόρτα στα ρούβλια προτιμώντας να παραμείνει στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Πάντως, κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους «μπλαουγκράνα» ο πατέρας του Μέσι δεν έριξε ποτέ στο τραπέζι την πρόταση αυτή δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν είχε καμία διάθεση να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :