Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΙΝΟ

Συμβόλαιο για 6 μήνες και με δικαίωμα ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια από πλευράς Ολυμπιακού έχει ήδη υπογράψει ο Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο Ρέντη, με σκοπό να φτάσει το δυνατόν γρηγορότερο στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και να ενσωματωθεί στους ερυθρόλευκους. Αν και όλο αυτό το διάστημα κάλυπτε ένα πέπλο μυστηρίου την υπόθεση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Πίνο έχει ήδη υπογράψει και είναι στο χέρι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να τον κρατήσει στις τάξεις της για τα επόμενα 2,5 χρόνια, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν αρχικά σε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, η ισχύς του οποίου και αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου, με τον Ολυμπιακό να έχει δικαίωμα να του το ανανεώσει για ακόμα δύο χρόνια. Όσο για τον λόγο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, έγκειται στο γεγονός πως αυτή τη στιγμή είναι καλυμμένες και οι πέντε θέσεις ξένων στο ρόστερ του Θρύλου, από τους Πάντελιτς, Φέισα, Κοντρέρας, Ντιακιτέ και Ντιόγκο. Ο τελευταίος ωστόσο αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν, γεγονός που θα δρομολογήσει και την επίσημη ανακοίνωση για τον Πίνο.


Από την πλευρά του, ο Πίνο αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την πίστη που έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρόσωπό του και του δίνει μία ευκαιρία μετά τον τραυματισμό του να αγωνιστεί σε μία ομάδα της Ευρώπης, ενώ παρουσιάζεται σίγουρος για τις ικανότητες και το ταλέντο του. Μάλιστα, είναι βέβαιος ότι αν αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, θα είναι σε θέση να δείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :