Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

«ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ! ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα δοθεί δανεικός μόνο σε ομάδα του εξωτερικού και δεν τίθεται θέμα ΑΕΚ, όπως διευκρινίζεται τόσο από το περιβάλλον του όσο και από τον εκπρόσωπό του.

Ο νεαρός διεθνής, εφόσον συνεχίζει να μην παίρνει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ θα παραχωρηθεί τον Γενάρη δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού, ενώ ξεκαθαρίστηκε δε ότι δεν θα κλείσει στην ΑΕΚ ή σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα (και ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Ένωση) αλλά μόνο σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

«Ο Γιάννης δεν πάει με τίποτα στην ΑΕΚ. Θα δοθεί δανεικός μόνο σε ομάδα στο εξωτερικό», ήταν η σχετική επισήμανση.

Για τον «Φέτφα» το ζητούμενο είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να αποκτήσει παραστάσεις, να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ και να γίνει καλύτερος, έτσι ωστε να μπορέσει μετά να επανέλθει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στην βασική του ενδεκάδα και γενικά επαρκή χρόνο συμμετοχής.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :