Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΤ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός μονοπώλησε τα βραβεία του ΠΣΑΤ!

Καλύτερη ομάδα και καλύτερος προπονητής ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, σε μια λαμπερή βραδιά του ΠΣΑΤ με πλήθος υψηλών προσκεκλημένων από τον χώρο του αθλητισμού και της πολιτικής να δίνουν το παρόν.

Ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Ίβκοβιτς ψηφίστηκε ως η καλύτερη ομάδα της χρονιάς για το επίτευγμα της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού τροπαίου αλλά και του πρωταθλήματος στην Ελλάδα: «Ολυμπιακός είμαστε. Oι φετινοί μας στόχοι είναι το Πρωτάθλημα και το Final Four» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε: 

«Μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι παλεύεις, αυτό κάναμε και πήραμε τη νίκη»

Από τον μπασκετικό Ολυμπιακό και το επόμενο βραβείο καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής χρονιάς ξεπερνώντας σε ψήφους τον Φερνάντο Σάντος: «Μεγάλη η χαρά μου που για πρώτη φορά ήμουν δυο φορές στην παρουσίασή σας. Μεγάλο κομμάτι είναι όλοι οι παίκτες σε αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός» τόνισε ο «Σοφός» για την κατάκτηση της Euroleague την περασμένη σεζόν.

Καλύτερος αθλητής για την χρονιά που πέρασε αναδείχθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης (4η θέση στην ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου). Εμφανώς συγκινημένος ο Γιαννιώτης δήλωσε: «Δεν το περίμενα, γιατί κι ο Βασίλης (Σπανούλης) κι ο Ηλίας (Ηλιάδης) ειναι φοβεροί αθλητές. Χάρηκα και το μπάσκετ που είδα και το Χάλκινο του Ηλιάδα, ευχαριστώ όσους με ψηφίσατε κι όσους στάθηκαν κοντά μου. Αυτό που χρειάζεται να έχεις είναι τρέλα, πολύ τρέλα και αγάπη! Δεν είμαι άνθρωπος που λέει τέτοια πράγματα, αλλά μην βάλετε λουκέτα για γήπεδα, λόγω κρίσης».

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Καλύτερη αθλήτρια ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες η αθλήτρια της ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα. Όλοι θυμόμαστε τον συγκλονιστικό αγώνα της στους Ολυμπιακούς του καλοκαιριού όταν έχασε το δόντι της κατά την διάρκεια του αγώνα: «Με τα δόντια όλα καλά. Τα έφτιαξα με την βοήθεια μιας φίλης (γέλια). Δεν μου έμεινε πικρία από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αντιθέτως χάρηκα για τη συμμετοχή μου»

Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία ψηφίστηκε ο Νίκος Πανάνος (Μπότσια), κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία η Μαρία-Ελένη Κορδαλή (Μπότσια), το «Έπαθλο ανερχόμενου ταλέντου» παρέλαβε η Ευγενία Χαραλαμπίδου (Εθνική Νεανίδων/κατάκτηση Παγκοσμίου Πρωταθλήματος). Βραβείο «Ανερχόμενου ταλέντου» παρέλαβε ο νεαρός αθλητής του βόλεϊ Δημήτρης Ζήσης.

Οι Άγγελος Χαριστέας, Τραϊνός Δέλλας, Γιάννης Γκούμας, Αντώνης Νικοπολίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος παρέλαβαν το ειδικό βραβείο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους».


Αναλυτικά τα βραβεία ΠΣΑΤ 2012

Κορυφαίος αθλητής: Σπύρος Γιαννιώτης (Κολύμβηση)
Κορυφαία αθλήτρια: Βάσω Βουγιούκα (Ξιφασκία)
Έπαθλο fair play «Ευ αγωνίζεσθαι»: Άγγελος Μπαντίκης (Ξιφασκία, Όμιλος Φλώρινας), Στάθης Γεροσιδέρης (Προπονητής)
Κορυφαία ομάδα: Ολυμπιακός (Μπάσκετ)
Κορυφαίος προπονητής: Ντούσαν Ίβκοβιτς (Ολυμπιακός, Μπάσκετ)
Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία: Νίκος Πανάνος (Μπότσια)
Κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία: Μαρία-Ελένη Κορδαλή (Μπότσια)
Ειδική βράβευση σε: Εθνική Νεανίδων για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νεανίδων
Έπαθλο Ανερχόμενου Ταλέντου: Στεφανία Χαραλαμπίδου (Υδατοσφαίριση), Δημήτρης Ζήσης (Βόλεϊ), Γιάννης Σπανόπουλος (Ποδηλασία Πίστας)
Έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους»: Άγγελος Χαριστέας, Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Γιάννης Γκούμας, Αντώνης Νικοπολίδης
Ειδική βράβευση για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο: Τραϊανός Δέλλας (Ανόρθωση)
Ειδική βράβευση για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό: Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος
Διεθνής διάκριση: Πέντραγκ Στογιάκοβιτς
Έπαθλο «Κοινωνικής Προσφοράς» για την προσφορά του στον αθλητισμό και στην επιτραπέζια αντισφαίριση: Οικογένεια Γιάννη Κορδούτη
Τιμητική διάκριση σε: Αθλητική Ένωση Μεσογείων «Αμεινίας ο Παλληνεύς», για την ουσιαστική προσφορά της στον Αθλητισμό και συγκεκριμένα τον στίβο και την κοινωνία, Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» για την πολύχρονη προσφορά του στην ελληνική οικογένεια

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :