Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗ : ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, συζήτησε με τον εκ των αρχηγών της ομάδας, Βασίλη Τοροσίδη, σε εξαιρετικό κλίμα επισημαίνοντάς του πως από την στιγμή που θα κάνει τα παιχνίδια που πρέπει ο Θρύλος θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί.


Σε κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε με τον «Τόρο» στην προπόνηση της Δευτέρας ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων του είπε σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ότι «είσαι αρχηγός της ομάδας και ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Από εσένα περιμένω να κάνεις το παιχνίδι σου και με Άρσεναλ και με Παναθηναϊκό και να δείξεις τον... δρόμο στους άλλους παίκτες του Ολυμπιακού».


Στην συνέχεια του υπογράμμισε ότι «κάνε εσύ το δικό σου παιχνίδι και εμείς είμαστε εδώ για σένα Βασίλη για ότι χρειαστείς και θα κάνουμε αυτά που πρέπει».

Όπως γίνεται σαφές λοιπόν οι συζητήσεις των δύο πλευρών για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή συνεχίζονται και στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι σύντομα θα επέλθει πλήρη συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Τοροσίδη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :