Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ

Πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Φετφατζίδης βρισκόταν πολύ κοντά στο να φύγει με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν.

Ο νεαρός μέσος, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εκτιμά πως μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μάλιστα, οι υποχρεώσεις του Τζαμέλ Αμπντούν με την Αλγερία στο Κόπα Άφρικα αναμένεται να δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον "Φέτφα". Έτσι το ενδεχόμενο να συνεχίσει δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού δείχνει να απομακρύνεται.

Αντίθετα, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, αφού κάτι τέτοιο φέρεται να έχει ζητήσει και ο ίδιος. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εκτιμά πως ακόμη δεν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να συναινέσει στο δανεισμό του.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :