Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ

Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και σημείωσε 16 πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης υποστήριξε για το ματς με τον Πανιώνιο ότι «παίξαμε με μια καλή ομάδα, δυνατή και οργανωμένη, επιπέδου Ευρωλίγκας. Αντιδράσαμε καλά, αλλά είχαμε κενά στην άμυνα δεχόμενοι εύκολα καλάθια.

Αν διορθώσουμε τις λεπτομέρειες, θα είμαστε καλύτεροι. Κάναμε καλή δουλειά στην επίθεση και αν βελτιώσουμε την άμυνα θα είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη» για να συνεχίσει αναφορικά με την περσινή σεζόν και την φετινή ότι...

«Πρέπει να σταματήσει ο συσχετισμός της φετινής χρονιάς με την περσινή. Οταν κερδίζουμε υπάρχουν μεγάλα λόγια και όταν πάνε όλα στραβά, όλα αλλάζουν. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαστε σε καλή φάση».

Τέλος ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και για το παιχνίδι με την Σιένα την προσεχή Παρασκευή λέγοντας: «Επιβάλλεται να αντιδράσουμε καλά με τη Σιένα. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, ποτέ μπροστά. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :