Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο το δεύτερο ημίχρονο κράτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην ήττα (87-73) του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των "κυανέρυθρων" δήλωσε πως ο Πανιώνιος δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος η εμφάνιση της ομάδας του ήταν σαφώς καλύτερη και γι’ αυτό τη χαρακτήρισε... «μάθημα».

«Είχαμε μια δύσκολη αποστολή. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα έχουμε πολλές δυσκολίες, διάφορες καταστάσεις που θα αντιμετωπίζαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός από την αρχή, μας έβγαλε από το παιχνίδι μας. Κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας 46 πόντους. Αντιδράσαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο, αλλά ο Ολυμπιακός έλεγχε πάντα το ματς. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε στοιχεία από αυτό το ματς και να τα χρησιμοποιήσουμε στα επόμενα ματς. Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν υπήρξε πίεση λόγω Ολυμπιακού:


«Το ματς ξεκινά εκεί. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Οι παίκτες ήθελαν να δείξουν καλό πρόσωπο, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο, απελευθερωμένοι από το σκορ, αλλάξαμε κάποια πράγματα και πήγαμε καλύτερα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :