Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

«ΠΛΗΓΩΣΕ» ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ Η ΡΕΑΛ *VIDEOS*

Μάχη Ζοζέ Μουρίνιο εναντίον... Ερνέστο Βαλβέρδε έγινε στο Μπερναμπέου για το Κόπα Ντελ Ρέι. Συγκεκριμένα για την φάση των "8" η Ρεάλ υποδέχτηκε στο πρώτο ματς την Βαλένθια με στόχο να πάρει σκορ πρόκρισης

Η Ρεάλ πίεσε και ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο οποίο και προηγήθηκε με τον Μπενζεμα στο 37'. Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο με τους "μερένγκες" να βρίσκουν δίχτυα για δεύτερ φορά, καθώς μετά από λάθος εκτίμηση - υπό την πίεση του Ιγκουαίν - ο Γκουαρδάδο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (73'). Ακολούθησαν διαδοχικές ευκαιρίες με Ρονάλντο και Τσάμπι Αλόνσο, αλλά το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος με την Βαλένθια να διατηρεί ελάχιστες ελπίδες για ανατροπή της κατάστασης στο ματς του Μεστάγια.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Εσιέν, Αλμπιόλ, Ρικάρντο Καρβάλιο, Μαρσέλο (46' Φάμπιο Κοεντράο), Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς (62' Ντι Μαρία), Μεσούτ Εζίλ, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά (69' Ιγκουαΐν).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Ζοάο Περέιρα, Ραμί, Βίκτορ Ρουίθ (75' Ρικάρντο Κόστα), Γκουαρδάδο, Τίνο Κόστα (79' Γκάγκο), Παρέχο, Μπανέγκα (84' Νέλσον Βαλντές), Πιάτι, Ζόνας, Σολδάδο.


Τα γκολ του παιχνιδιού







Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :