Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΦΕΥΡΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, ενώ μαρτυρίες που απικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", τον θέλουν να μιλά στους διαιτητές μετά το τέλος του ματς.

Τα παράπονα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την διαιτησία των Πηλοΐδη, Τανατζή και Κορομηλά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ήταν πολλά.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ τα εξέφρασε σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την ήττα του «τριφυλλιού» (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), όμως μαρτυρίες τον θέλουν να μην μένει εκεί.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» που βρέθηκε στο ΣΕΦ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται να είχε τετ-α-τετ με τον Αναστάσιο Πηλοΐδη στον οποίο μεταξύ άλλων είπε: «Αυτό που κάνατε είναι αλητεία και θα το βρείτε μπροστά σας. Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ. Γράψτε ότι θέλετε στο φύλλο αγώνα, να ξέρετε ότι θα με βρείτε μπροστά σας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :