Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 3-0 ΣΕΤ

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ τον ΑΟ Κηφισιάς στον τελικό του League Cup "Νίκος Σαμαράς" στο Βραχάτι και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν και 45ο στην ιστορία του τμήματος.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο προκειμένου να κάνουν το τρεμπλ τη φετινή σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι παρά την αντίσταση που συνάντησαν από τους αντιπάλους τους στα δύο πρώτα σετ, ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του τροπαίου!

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον χαρακτήρα του φαβορί που του είχε αποδοθεί, κατακτώντας το πρώτο Λιγκ Καπ της ιστορίας του μπροστά σε 2.000 πιστούς οπαδούς του, που βρέθηκαν στο κλειστό του Βραχατίου!

Τίτλος, ο οποίος είναι και ο «παρθενικός» στην προπονητική καριέρα του Δημήτρη Καζάζη!

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ του τελικού και επέβαλε από πολύ νωρίς τον ρυθμό του! Η Κηφισιά πάλεψε το σετ, μείωσε τη διαφορά που πήραν από την αρχή οι ερυθρόλευκοι, όμως ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με συνεχόμενους κρίσιμους πόντους χάρισε το σετ στον θρύλο με 25-21.

Mάχη έγινε στο δεύτερο σετ. Η Κηφισιά προηγήθηκε για πρώτη φορά, αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη αντέδρασαν και πήραν ξανά το προβάδισμα. Η ομάδα των βορείων προαστίων, ωστόσο έδειξε χαρακτήρα και προηγήθηκε εκ νέου, δείχνοντας ικανή για την ζημιά. Ο Ολυμπιακός όμως ισοφάρισε και δεν επέτρεψε στην Κηφισιά να μπει ξανά στο κυνήγι του σετ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το τρίτο σετ, αφού οι ερυθρόλευκοι με την ψυχολογία στα ύψη και τους Γιορντάνοφ, Σμαραγδή και Παπαδόπουλο σε μεγάλα κέφια κατέκτησε πανεύκολα το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς με 25-17.


Τα σετ: 25-21, 25-23, 25-17

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης Δημ.): Χριστοφιδέλης 10π. (8/18 επ., 2 μπλοκ), Φιλίποφ 8 (5/8, 2 μπλοκ, 1 άσσος), Κοκκινάκης 8 (7/15, 1 άσσος), Γιορντάνοφ 17 (16/32, 1 μπλοκ), Σμαραγδής 10 (5/8, 3 μπλοκ), Παπαδόπουλος 8 (5/8, 2 μπλοκ, 1 άσσος) / Στεφάνου (λ. - 44% υπ., 44% άριστες), Μαρούλης, Ποτότσνικ, Σωτηρίου, Μάρκου. Δεν αγωνίστηκε: Γιούρισιτς.

ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Καλαϊτζίδης 2π., (1/3, 1 μπλοκ), Ντε Σόουζα Σοάρες 19 (19/39), Σαρικεϊσογλου 9 (9/19), Παπαγγελόπουλος 9 (6/9, 3 μπλοκ), Δεληπρίμης 6 (4/18, 1 μπλοκ, 1 άσσος) / Ταμπουρατζής (λ. - 67% υπ.), Βλαχάκης, Μπέλλος, Καριπίδης, Βλαχάκης. Δεν αγωνίστηκε: Κοντός (λ).
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :