Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ : ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παλέψει η Κέρκυρα απέναντι στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Γιάννη Παπακώστα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Φαιάκων:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο παιχνίδι, με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, που δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια, ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την, ίσως, πιο δύσκολη ομάδα στην Ελλάδα. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα – και τραυματισμών και τιμωριών κι αυτό κάνει το έργο μας, ακόμη πιο δύσκολο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, εμείς, όμως, θα κάνουμε την προσπάθειά μας, πολύ σοβαρά και υπεύθυνα, όπως κάναμε και την προηγούμενη αγωνιστική. Πιστεύω ότι θα είμαστε αξιοπρεπείς και μαχητές, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούμε εντός του αγωνιστικού χώρου».


Για τις απουσίες λόγω τραυματισμών: Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Βλέπετε, ότι όλοι, όσοι καλούνται –και ο Τσοκάνης και ο Αθανασίου, τελευταία- ανταποκρίνονται. Έτσι πιστεύω ότι θα γίνει και τώρα».

Για τον στόχο της παραμονής: «Η θέση της διοίκησης, με καλύπτει απόλυτα. Αυτά τα παιδιά αγωνίζονται, κάνουν μια μεγάλη, τελευταία προσπάθεια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και είναι κρίμα να “πληρώνονται” κάποια λάθη - δικά μας ή των άλλων. Όσο υπάρχουν ελπίδες, είμαστε υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουμε. Απομένουν πέντε πολύ δύσκολα ματς και οφείλουμε να προσπαθήσουμε να φθάσουμε σε μια συγκομιδή καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες με τον ίδιο στόχο, ώστε στο τέλος να δούμε αν τα καταφέραμε ή όχι».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :