Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ : ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παμβοχαϊκός, Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου, Ηρακλής πέφτουν στην μάχη του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ των ανδρών, όπου όλα τα όνειρα επιτρέπονται.

Τον Ολυμπιακό από την πλευρά των παικτών εκπροσώπησε ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι από την αρχή μοναδικός στόχος του Θρύλου είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τοπικούς παραγοντες για τη φιλοξενία. Εύχομαι με την απόδοσή μας όλες οι ομάδες να ανταποδώσουμε την προσπάθεια που κάνουν.

Αγωνιστικά, ήρθαμε εδώ με στόχο την κατακτηση του Κυπέλλου, το έχουμε πει εξ αρχής. Ο Ολυμπιακός εξάλλου είναι υποχρεωμένος να διεκδικεί την κούπα σε κάθε διοργάνωση όπου συμμετέχει. Εχουμε δύσκολη ομάδα στον ημιτελικο, είναι η μόνη που μας έχει κερδίσει φέτος και αυτό μας κρατά σε εγρήγορση. Θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο που είναι ο στόχος μας».

Απαντώντας σε «πάσα» του αρχηγού του Παμβοχαϊκού, ότι πιστεύει πως η ομάδα από το Βραχάτι μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο, ο Χριστοφιδέλης είπε: «Καλά κάνει (και το πιστεύει). Εμείς είμαστε εδώ να τον διαψεύσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας, δεν θα πει κανείς οτι ήρθε να χάσει».

Όσο για το γεγονός ότι στη μακρά καριέρα του ως αθλητής έχει ζήσει μεγάλες νίκες αλλά και μεγάλες ήττες, επισήμανε: «Έχω φάει αρκετές σφαλιάρες ως αθλητής από ήττες που ήταν βαριές και επώδυνες για την ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να μη δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο, να περάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο. Θα ήταν το ιδανικό να βγάλουμε αρνητικές σκέψεις, να διαγράψουμε τα αρνητικά απο του παρελθόντος. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τα θυμάσαι για να μην επαναληφθούν, από τη στιγμή που έχουμε και νέες προκλήσεις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :