Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΨΑΧΝΕΙ... ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΛΙΝΕΝ

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για την ΑΕΚ που μπροστά της έχει το πιο δύσκολο ματς του πρωταθλήματος, αφού την περιμένει ο Ολυμπιακός στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στην -έτσι κι αλλιώς- μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έχουν προστεθεί ορισμένα προβλήματα που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Ένωσης.

Αρχικά ο Λίνεν έχει να λύσει τον γρίφο της απουσίας του τιμωρημένου Μητρόπουλου...

Τα αμυντικογενή χαρακτηριστικά του νεαρού παίκτη δεν τα έχει κάποιος άλλος στην ομάδα και ο Γερμανός είναι το πιο πιθανό να χρησιμοποιήσει τον Ρίκκα στη θέση του, αλλά είναι δύσκολο να τον αφήσει μόνο του ως κόφτη. Πιθανότατα δίπλα του θα είναι ο Κορδέρο ή ο Φέτσης.

Τα άλλα δύο προβλήματα αφορούν τα άκρα της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Βαλεντίνος Βλάχος παραμένει τραυματίας και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει το ματς, οπότε ξανά βασικός θα είναι ο Τσουκαλάς. Το νέο πρόβλημα είναι ο Τσουμάγκας, ο οποίος τελείωσε τραυματίας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και οι κρίσιμες μέρες για τη συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό είναι η σημερινή και η αυριανή. Αν δεν καταφέρει να παίξει, ο Λίνεν πρέπει να βρει λύση ανάγκης καθώς δεν υπάρχει καθαρό αριστό μπακ εκτός από τον νεαρό Νικολόπουλο...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :