Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΚΑΖΑΖΗΣ : ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ «ΘΕΛΩ» ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό επιμελητήριο του Ρεθύμνου η συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών, που θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» το Σαββατοκύριακο.

O Oλυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 17:00 τον Παμβοχαϊκό και ο Φοίνικας τον Ηρακλή στις 19:30.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο προπονητής Δημήτρης Καζάζης και ο αρχηγός Κώστας Χριστοφιδέλης, οι οποίοι στάθηκαν στο γεγονός ότι από την αρχή μοναδικός στόχος των ερυθρόλευκων είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο τεχνικός του Θρύλου επισήμανε: «Ευχαριστούμε το Ρέθυμνο για τη φιλοξενία. Βρισκόμασε σε μία γιορτή του βόλεϊ, όπου συμμετέχουν οι ομάδες που έχουν δείξει σημαντικά πράγματα τη φετινή χρονιά. Για τη δική μου ομάδα είναι ιδιαιτερο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα από τις κορυφαίες του πρωταθλήματος και τη μόνη που έχει καταφέρει να μας κερδίσει, έτσι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ημιτελικός.

Στο Κύπελλο είναι νοκ άουτ παιχνίδια και όχι σειρά αγώνων, όπου ο καλύτερος έχει μεγαλύτερη δυνατότητα να επιτύχει τον στόχο του. Είναι επικίνδυνο. Αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε όλα τα παιδιά στις προπονήσεις. Κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι, πρώτα τον ημιτελικό και μετά θα κοιτάξουμε και την επόμενη μέρα.

Βρισκόμαστε σε τελικούς αγώνες, όλα κρίνονται στα "θέλω" των παικτών, στη μέρα που μπορεί να βρίσκονται. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, έχουμε παρουσιάσει πιο σταθερή απόδoση, αλλά όλα κρίνονται σε ένα παιχνίδι και από τη δική μας πλευρά το ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Δεν υπάρχει περιθώριο να ξεκινήσει ο αγώνας και να μην είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Όποιος σκέφτεται κάτι άλλο, είναι σε λάθος δρόμο».


Στα αξιοσημείωτα, η ατάκα του τεχνικου των «κυανόλευκων», Αντρέι Κράβαρικ, ότι «όλοι γνωρίζεται την κατάσταση στον Ηρακλή. Μπορεί να είναι από τις τελευταίες διοργανώσεις του βόλεϊ της ομάδας του Ηρακλή».

Αλλά και αυτή του κόουτς του Παμβοχαϊκού, Νίκου Ζαλμά, που... θύμισε τον Σωτήρη Δρίκο από πέρσι: «Αν θες να γίνεις βασιλιάς σε μία ζούγκλα, πρέπει να σκοτώσεις το λιοντάρι, αλλιώς θα σε φάει».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :