Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ... ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-18

Την πρόκρισή του στους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών «τσέκαρε» ο Ολυμπιακός με εμφατικό τρόπο επικρατώντας για δεύτερη φορά επί του Α.Ο. Αργοστολίου, αυτή τη φορά με 3-18.

Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας καταπληκτικά επιβλήθηκαν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στους νησιώτες στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά και έδειξαν τις... προθέσεις τους, εν όψει των επερχόμενων τελικών με αντίπαλο την Βουλιαγμένη!

Από τα πρώτα λεπτά οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να επιβεβαιώσουν την ανωτεροτότητά τους απέναντι στο Αργοστόλι.

Το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε τους τυπικά φιλοξενούμενους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να προηγούνται 1-4 χάρη σε δύο τέρματα του Κώστα Μουρίκη και ένα των Φώτη Μπλάνη, Βαγγέλη Δελακά και η άνετη πρόκριση του Θρύλου ήτν απλώς θέμα χρόνου...

Ο Θρύλος με «όπλο» την πολύ πιεστική του άμυνα, αλλά και την ποικιλία του στον τρόπο των επιθέσεων, βρέθηκε να προηγείται 1-10 με την ολοκλήρωση του δευτέρου οκταλέπτου, με τον Γιάννη Φουντούλη να σημειώνει τρία όμορφα γκολ και να φτάνει τα 90, ξεπερνώντας την περυσινή του επίδοση!

Ο Χιώτης περιφερειακός, σημείωσε ακόμα δύο γκολ στα δύο επόμενα οκτάλεπτα, φτάνοντας τα 92 και έβαλε πλώρη... για τα 100!

Τα άλλα τρία τέρματα του Θρύλου πέτυχαν οι Σχίζας, Δερβίσης και Χριστόφοδουλος Κολόμβος

Ο αγώνας είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό, που έφτασε χωρίς ιδιαίτερο κόπο στην ευρεία νίκη με 3-18.


Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-6, 1-5, 1-3

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελλάτος, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος, Κατσιγιάννης, Πέτρος Δουδέσης, Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Ευάγγελος Δουδέσης 1, Ντότσικας, Μάναλης,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Δερβίσης 2, Καπότσης, Φουντούλης 5, Ποντικέας, Μπλάνης 1, Ντόσκας, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Σχίζας 2.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :