Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ... ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό για το ξέσπασμα με 6-2 επί του Πανθρακικού και το κατά διαστήματα καλό θέαμα. Ζητούμενο πλέον η διάρκεια, όσο τουλάχιστον απομένει για τη φετινή σεζόν...

Ο Ολυμπιακός που εμφανίστηκε χθες στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν ένας Ολυμπιακός όπως θέλει να τον βλέπει ο κόσμος του. Έστω και σε… μικρές δόσεις, με αποκορύφωμα το ξέσπασμα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όταν και οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τέσσερα γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών. Οι παίκτες του Μίτσελ πρόσφεραν όμορφο θέαμα και έφτασαν στο 6-2 επί του Πανθρακικού που τους φέρνει ουσιαστικά από τώρα στον τελικό του Κυπέλλου.

Παρά τις επτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, οι ερυθρόλευκοι είχαν χημεία και ρυθμό, ενώ η «παγωμάρα» της ισοφάρισης από 2-0 σε 2-2 απομακρύνθηκε γρήγορα. Το σχήμα με Ιμπαγάσα και Μασάντο λειτούργησε σωστά, ο Μήτρογλου επιβεβαίωσε το «φονικό» του ένστικτο, ενώ ο Φετφατζίδης άρεσε και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ.

Ζητούμενο πλέον για τον Μίτσελ και τους παίκτες του είναι να αυξηθούν τα καλά διαστήματα ποδοσφαιρικού θεάματος και να μειωθούν τα «νεκρά», που στοιχίζουν αγωνιστικά και προκαλούν… μουρμούρες.


Η προσοχή στρέφεται πλέον στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο (19:00), όπου θα γίνει και η «λιτή πλην όμως αντάξια του επιτεύγματος» (όπως τη χαρακτηρίζουν στον Ολυμπιακό) φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος της ομάδας.

Ο Μίτσελ δεν θέλει για κανένα λόγο να χαλαρώσουν οι παίκτες του. Απομένουν τρία ματς για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά μόνο ο τελικός του Κυπέλλου προσφέρει πραγματικά μεγάλο κίνητρο. Κι αυτό γιατί το εναπομείναν ματς της Σούπερ Λίγκας είναι βαθμολογικά αδιάφορο, ενώ η ρεβάνς της επόμενης Κυριακής στην Κομοτηνή για το Κύπελλο είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Μεταξύ του τελευταίου αγώνα και του τελικού Κυπέλλου μεσολαβούν 13 μέρες (και το Πάσχα) στη διάρκεια των οποίων ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση η χαλάρωση και η απραξία να επηρεάσει τους παίκτες του, για αυτό και αναμένεται να μην υπάρχουν πολυήμερα ρεπό, οι προπονήσεις να έχουν υψηλή ένταση και πιθανώς να γίνει τουλάχιστον ένα φιλικό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :