Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΘΕΛΕΙ... ΣΚΟΚΟ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ!

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε -εφόσον παραμείνει βέβαια στη Βαλένθια- να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο.

Ο Σκόκο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με τις εμφανίσεις του στη Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ η ομάδα της Αργεντινής δείχνει έτοιμη να τον παραχωρήσει έναντι του ποσού των 6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Ισπανικά ΜΜΕ, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Βαλένθια, Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σκόκο από την εποχή που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και μάλιστα σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του στην περίπτωση που αποφασίσει και ο ίδιος να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τη Νιούελς, είναι κοινό... μυστικό όμως πως σύντομα θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις περισσότερες ενδείξεις να συνηγορούν σε επιστροφή στην Ευρώπη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :