Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΝ»

Οι Αλγερινοί επιμένουν για την επικείμενη αποχώρηση του Τζαμέλ Αμπντούν εφόσον υπάρξει μία καλή πρόταση και μάλιστα αποκαλύπτουν συνάντηση μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Buteur τίποτα δεν θα γίνει φέτος δίχως την συγκατάθεση του Τζαμέλ Αμπντούν. Ακόμα δηλαδή και να έρθει μία πολύ καλή πρόταση και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ΟΚ θα μιλήσει πρώτα με τον παίκτη. Διέρρευσε δε η πληροφορία ότι οι δύο πλευρές θα έχουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μία καθοριστική συνάντηση για την επόμενη χρονιά και το τι μέλλει γενέσθαι. Εκεί θα μιλήσουν εκτενώς για όλα. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός έχει άλλωστε συμβόλαιο που εκπνέει το 2015.

Από την άλλη τα ΜΜΕ της Αλγερίας που καταπιάστηκαν ξανά με την... επόμενη μέρα του Αμπντούν από την μία σημειώνουν ότι οι ερυθρόλευκοι «δεν θα αρνηθούν μία καλή και δελεαστική προσφορά για τον παίκτη. Σε περίπτωση που έρθει θα τον παραχωρήσουν. Δεν θα αρνηθούν μία τέτοια προσφορά» και από την άλλη τονίζουν ότι...

«ο Αμπντούν από μέρους του δεν σκοπεύει να φύγει. Δεν είναι στα σχέδιά του να αφήσει τον Ολυμπιακό για να πάρει φέτος μεταγραφή».

Η Le Buteur που είναι ένα εκ των Μέσων που φιλοξενούν ρεπορτάζ για το μέλλον του Αμπντούν επισημαίνει ότι ο παίκτης μίλησε με την οικογένειά του πολύ πρόσφατα και της μετέφερε πως η Αθήνα και ο Ολυμπιακός τον ικανοποιούν απόλυτα. Εκείνο που μπορεί να αλλάξει την γνώμη του είναι εάν έρθει μία πολύ καλή προσφορά ιδίως από την Γαλλία.

Η Μπεσίκτας, η Μαρσέιγ και ομάδες από την Αγγλία έχουν από κοντά τον παίκτη και ειδικά οι δύο πρώτες έχουν την διάθεση για μία εξαιρετική πρόταση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :