Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ DEAL ΤΟΥ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ ΜΕ ΤΗ ΦΟΥΛΑΜ ΣΕ ΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ

Δεδομένη την συμφωνία του Ντέρεκ Μπόατενγκ με την Φούλαμ θεωρούν ΜΜΕ από την Γκάνα και την Αφρική γενικότερα, εκτιμώντας πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

ΜΜΕ σε Γκάνα και Αφρική μεταδίδουν διαρκώς πληροφορίες για τον Μπόατενγκ. Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ του "Sphera Sports" που επισημαίνει ότι «ο Ντέρεκ Μπόατενγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ. Είναι ζήτημα χρόνου να προκύψουν οι επίσημες ανακοινώσεις και να κλείσει εκεί ο ποδοσφαιριστής».

Και άλλα ΜΜΕ πάντως ισχυρίζονται πως το deal είναι υπαρκτό και πως ο ποδοσφαιριστής θα κλείσει στους «Κότατζερς», στους οποίους έχει προσπαθήσει και κατά το παρελθόν να βρει «στέγη». Ο ίδιος ο Γκανέζος πάντως έλεγε σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Ολυμπιακό πως είναι στην Ισπανία για ένα θέμα με το διαβατήριό του και από μεριάς Ολυμπιακού τονίζονταν ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον παίκτη ή τους εκπροσώπους του για Φούλαμ ή για κάποιο ταξίδι στην Αγγλία...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :