Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΤΟ ΕΖΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ... «ΕΙΝΑΙ» ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ! *PHOTOS*

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έζησαν έντονα το μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο και την «Ο2 Arena».

Οι ισχυροί άνδρες των πρωταθλητών Ευρώπης πήραν από νωρίς τις θέσεις τους στο γήπεδο και ανυπομονούσαν να ξεκινήσει το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Μαζί τους ήταν φυσικά και ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, και μαζί με τους προέδρους, έζησαν πολύ έντονα το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματά τους, που σηκώνονταν από τις θέσεις τους και πανηγύριζαν στα καλάθια των ερυθρόλευκων.

Αλλες φορές σκεπτικοί, άλλες έτοιμοι να πεταχτούν στο κέντρο του γηπέδου για να πανηγυρίσουν. Περισσότερο εκδηλωτικός ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, λιγότερο ο Γιώργος Αγγελόπουλος και οι δύο όμως τρισευτυχισμένοι.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ήθελαν πολύ αυτόν τον τίτλο, καθώς το όνομα του Ολυμπιακού θα γραφτεί στην ιστορία της Ευρωλίγκας, με τις ομάδες που έχουν κατακτήσει δυο σερί χρονιές το τρόπαιο της διοργάνωσης!






Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :