Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

«ΚΡΕΜΑΕΙ» ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΕΚΑΜ

Την απόφασή του να σταματήσει την καριέρα του έκανε γνωστή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Αισθάνομαι ότι είναι η πιο σωστή στην καριέρα μου», αναφέρει ο 38χρόνος άσος.

Σε ηλικία 38 ετών και πρωταθλητής με την Παρί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να βάλει τέλος στην μεγάλη του καριέρα.

Ο Άγγλος, που τα δημοσιεύματα ήθελαν τους Παριζιάνους να σκέφτονται να του προτείνουν νέο μονοετές συμβόλαιο, ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά ότι στο τέλος της σεζόν (η Λιγκ 1 έχει ακόμη δύο αγωνιστικές) θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Είμαι ευγνώμων στην Παρί που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω, όμως νιώθω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω την καριέρα μου. Όσο είμαι ακόμη στην κορυφή», είναι ένα μικρό μέρος της ανακοίνωσης του Μπέκαμ.

Μετά από 6 πρωταθλήματα στην Πρέμιερ Λιγκ, δύο Κύπελλα Αγγλίας, 4 Community Shields, ένα Champions League και ένα Διηπειρωτικό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα πρωτάθλημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν και ένα Σούπερ Καπ με την Ρεάλ, δύο πρωταθλήματα στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ένα πρωτάθλημα στην Λιγκ 1 με την Παρί και 115 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας ο 38χρονος μέσος δε θα ξαναπατήσει το χορτάρι ως παίκτης...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :