Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ... ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!

Ο Στράτος Περπέρογλου υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει ίσες πιθανότητες με τις άλλες τρεις ομάδες του Final-4 και πως στόχος των ερυθρόλευκων είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Goal" ο "Πέρπε" αναφέρθηκε στην παρουσία του Ολυμπιακού σε δεύτερο συνεχόμενο φάιναλ φορ αλλά και στον στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης που είναι να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με πρώτο εμπόδιο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Παρασκευής (10/05).

«Μας βολεύει που όλοι μας βλέπουν σαν αουτσάιντερ, είναι θετικό για εμάς. Το άγχος μεταφέρεται στην άλλη ομάδα και περιμένουμε να φανεί και στον ημιτελικό. Οταν ξέρεις πως κανείς δεν σε περιμένει μπαίνεις απελευθερωμένα, το ευχαριστιέσαι και πας για το καλύτερο. Είναι λίγο κλισέ το 25% για πιθανότητες κατάκτησης, αλλά είναι μεγάλη αλήθεια. Σε ένα φάιναλ φορ δεν μετρά ούτε το μπάτζετ ούτε σε τι κατάσταση βρίσκεσαι ούτε και πόσο κόσμο έχεις στην εξέδρα. Το σημαντικό είναι σε τι κατάσταση θα βρεθείς την ώρα του αγώνα και να μην έχεις ατυχίες με τραυματισμούς», είπε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου και πρόσθεσε:


«Ολα γίνονται σε 40 λεπτά. Οποιοσδήποτε μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε. Είναι πραγματικότητα το 25%. Σε τέτοιες διοργανώσεις είναι χειρότερο να είσαι το φαβορί. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερο άγχος. Δεν πιστεύω και πολύ στην τύχη. Πιστεύω στη δουλειά και στην προσπάθεια».

Σε ερώτηση για τον στόχο της ομάδας, τόνισε: «Στόχος στο φάιναλ φορ πάντα είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Δεν πάμε για τη συμμετοχή, δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Πάμε για να το πάρουμε... Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσει ο Ολυμπιακός για δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο. Είναι δύσκολο ακόμα και να πάει μία ομάδα στο φάιναλ φορ έπειτα από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. Με τον Παναθηναϊκό μετά από κατάκτηση του ευρωπαϊκού μέναμε ακόμα και εκτός Top-16 και είναι χαρακτηριστικό. Γι' αυτό η φετινή χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό».

Όσο για τα στοιχεία που έχουν βοηθήσει την ομάδα, ανέφερε: «Οπως κάθε φορά θα τα δώσουμε όλα, θα παλέψουμε σε κάθε δευτερόλεπτο που θα βρισκόμαστε στο παρκέ, για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα, αλλά υπόσχομαι ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας, κάτι για το οποίο παλεύουμε όλη τη χρονιά».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :