Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ... ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Την… προσοχή της στον Κυριάκο Παπαδόπουλο έχει στρέψει η Τσέλσι για την ενίσχυσλη της ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός αμυντικός της Σάλκε εμφανίζεται ως μεταγραφικός στόχος της ομάδας του Λονδίνου και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο διεθνής αμυντικός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που... εξετάζουν οι «μπλε» για το καλοκαίρι.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Τσάμπι Αλόνσο, ενώ ακολουθούν οι Φαλκάο και Λεβαντόφσκι. Στην τέταρτη θέση είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και η πρώτη… εξάδα κλείνει με τους Βίκτορ Φίσερ και Λάζαρ Μάρκοβιτς, ενώ γίνεται ξεχωριστή αναφορά για την κάθε περίπτωση, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr".

Αναφορικά με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αναγράφεται χαρακτηριστικά: «Το Σάββατο (4/5) δημοσιεύματα συνδέουν τον άσο της Σάλκε Κυριάκο Παπαδόπουλο με την Τσέλσι και χωρίς καμία αμφιβολία θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη. Ο κεντρικός αμυντικός είναι μόλις 21 ετών και έλαμψε με την Ελλάδα στο Euro 2012.

Έκανε το ντεμπούτο στον Ολυμπιακό μόλις στα 15 του χρόνια και είναι ένας από τους πιο εξελίξιμους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη. Ακόμα δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για το ενδιαφέρον της Τσέλσι, αλλά αποτελεί έναν παίκτη που μπορούμε να τον… παρακολουθούμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :