Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΘΑ... ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΕΣΙ Ο ΚΡΟΪΦ!

Στην άποψη ότι Νεϊμάρ και Μέσι δεν «χωράνε» στην σύνθεση της Μπαρτσελόνα επιμένει ο Γιόχαν Κρόιφ, προτείνοντας την πώληση του Αργεντινού!

Έχει αναφέρει στο παρελθόν, πως θεωρεί ρίσκο την συνύπαρξη δύο «αστέρων» στην αρχική 11άδα της Μπαρτσελόνα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", τόνισε πως ο ίδιος δεν θα σκεφτόταν να αγοράσει τον Νεϊμάρ για να πλαισιώσει τον Λιονέλ Μέσι.

Τώρα, ο Γιόχαν Κρόιφ έρχεται με μια καινούρια ανατρεπτική πρόταση!

Σε δηλώσεις του στη «Marca», ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» ανέφερε αφού στην σύνθεση της Μπαρτσελόνα υπάρχει πλέον ο Νεϊμάρ, θα σκεφτόταν την πιθανότητα πώλησης του Μέσι.

«Με τον Νεϊμάρ στην ομάδα, θα σκεφτόμουν την πιθανότητα πώλησης του Μέσι. Κάποιοι θα συμφωνήσουν και άλλοι όχι, αλλά μιλάμε για μια ομάδα, τους παίκτες της, τα πράγματα γύρω της… Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα για να σκεφτείς. Γι’ αυτό είναι τόσο δύσκολο να διαχειριστείς μια κορυφαία ομάδα».

Μάλιστα, προσέθεσε τα πρακτικά προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν με την συνύπαρξη τους.

«Είναι σαν τα ελεύθερα χτυπήματα. Ο Νεϊμάρ είναι πολύ καλός σ’ αυτό και ο Μέσι το έχει ήδη αποδείξει. Ποιος θα τα χτυπάει τώρα;», ενώ συνέχισε:

«Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε, μπορεί να εξελιχθεί θετικά ή αρνητικά. Είναι ρίσκο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :