Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 41ο

«Αναγκασμένος» να δώσει 34 ντέρμπι είναι ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος έθεσε ως στόχο το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας των ερυθρόλευκων, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πιστεύει στην πολύ καλή ομάδα που… χτίζουν οι ερυθρόλευκοι, αλλά και στα μεταγραφικά… δώρα που θα κάνει στους οπαδούς ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να δώσει 34 ντέρμπι. Δεν μας ενδιέφερε με ποιον θα παίζαμε πρώτο, δεύτερο ή τρίτο γιατί ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια έχουν υψηλές απαιτήσεις. Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, αλλά με δουλειά πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το 41ο πρωτάθλημα. Στόχος μας παράλληλα είναι και το Κύπελλο, αλλά και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι στόχοι μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε και φτιάχνουμε μία πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Ο πρόεδρος θέλει και κάνει τα… δώρα για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε πλήρεις και θεωρώ ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που θα έρθουν στον Ολυμπιακό και ξέρουν όλοι τι σημαίνει να είσαι στον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά τον Τζιμπούρ: «Ο Τζιμπούρ είναι παίκτης του Ολυμπιακού και εμείς σεβόμαστε τους παίκτες μας γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Είδατε άλλωστε τι κάναμε με τον Τοροσίδη, που ήθελε να πάει στη Ρόμα και ο Ολυμπιακός τον άφησε να φύγει χωρίς να φέρει αντιρρήσεις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :