Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΒΙΚΤΟΡ : ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

O Βίκτορ Σάντσεθ έχει κερδίσει με τη σοβαρότητά του, τον επαγγελματισμό του και την προσέγγισή του τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ ο ίδιος, στο περιθώριο της προπόνησης, είπε τα καλύτερα για τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου σε μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ είναι ένας άνθρωπος που ζει από πολύ κοντά τους παίκτες του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα και έτσι πάντα η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία. Όταν λοιπόν έγινε μικρής διάρκειας συζήτηση με μέλος του τεχνικού επιτελείου στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές και την εικόνα τους στο διπλό δεν δίστασε να πει την άποψή του.

«Είναι όλοι πανέξυπνοι παίκτες και εξαιρετικοί επαγγελματίες», σχολίασε ο Βίκτορ Σάντσεθ -που όπως και ο Μίτσελ- πιστεύουν πολύ στο δυναμικό των ερυθρόλευκων. Ποντάρουν πολλά πάνω σε αυτούς τους παίκτες και θεωρούν πως με την δουλειά που θα γίνει στο Ζέεφελντ και την Γερμανία η επόμενη σεζόν μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη.

Ο στενός συνεργάτης του Ισπανού τεχνικού φροντίζει από την άλλη ώστε όλα να λειτουργούν στην εντέλεια ως προς το προπονητικό πρόγραμμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :