Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ : ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ *ΒΙΝΤΕΟ*

Για έναν προπονητή που δεν έχει σχέση με τους παίκτες του, αλλά και καμία επικοινωνία με τον ίδιο έκανε λόγο ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, αναφερόμενος στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Δεν είχα σχεδόν καμία επικοινωνία με τον Μπαρτζώκα», εξομολογήθηκε ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, μιλώντας σε λιθουανικό Μέσο.

Ο πρώην γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης, που προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, με την εθνική ομάδα της χώρας του, εξήγησε το πώς άλλαξε η θέση του στην ομάδα με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά και για ποιο λόγο δεν αποχώρησε νωρίτερα από τους ερυθρόλευκους.

«Δεν έχω ξαναδεί προπονητή που δεν επικοινωνεί με τους παίκτες τους. Εγώ δεν είχα σχεδόν καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Το ίδιο και άλλοι παίκτες», είπε ο «Γκέτσε» και πρόσθεσε από την άλλη για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Ήταν ανοικτός με τους παίκτες, συζητούσε τα πάντα, το παιχνίδι, την καθημερινότητα εντός και εκτός παρκέ. Τα πράγματα άλλαξαν από όταν ανέλαβε ο Μπαρτζώκας».

Ο 25χρονος Λιθουανός μίλησε και για τη συνέχεια της καριέρας του αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν επαφές με την Λιέτουβος Ρίτας και την Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά όχι ακόμα επίσημες προτάσεις.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :