Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΑΜΠΝΤΟΥΝ : ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Την επιθυμία του για μια νέα... ποδοσφαιρική πρόκληση εξέφρασε ο Τζαμέλ Αμπντούν, τονίζοντας πως θα ήταν εξαιρετικό για τον ίδιο να επιστρέψει στην Αγγλία και να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια παρουσίας στους ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει είπε... «πάμε ναι. Η τελευταία μου φωτογραφία» σε οπαδό του Ολυμπιακού λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, στο Ζέεφελντ!

Από την Αγγλία, προκύπτει ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η ομάδα που τον έχει βάλει στο... «μάτι», αλλά δεν αποκλείεται ο 27χρονος Αλγερινός μέσος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά την εμπειρία που αποκόμισε το 2007 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

«Είμαι θαυμαστής του αγγλικού ποδοσφαίρου! Βέβαια, η πρώτη εμπειρία μου από την Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν ιδανική, αλλά πλέον, αναζητώ μια νέα πρόκληση. Τα τελευταία τρία χρόνια, είμαι ο καλύτερος πασέρ στην Ελλάδα. Ωστόσο, πλέον θέλω κάτι καινούριο. Θα ήταν σπουδαίο να παίξω ξανά στην Αγγλία» δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν στο "SKY Sports".

Οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου που φέρονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, είναι οι Φούλαμ και Σαουθάμπτον.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :