Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ... ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ;

Σίγουρος ότι η Φενέρμπαχτσε θα αγωνιστεί κανονικά στο Champions League της νέας σεζόν δήλωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ, προαναγγέλλοντας έτσι τη... δικαίωση της "Φενέρ" στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS).

«Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις για τις οποίες πρέπει να σας ενημερώσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας υποστήριξαν τα τελευταία δύο χρόνια. Η Φενέρμπαχτσε θα λάβει μέρος αυτή την σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να μεταφέρω θα θερμά μου συγχαρητήρια στο Γερμανό δικηγόρο, Μάρτεν, στον Σεκίπ Μοστούρογλου και σε όλους τους δικηγόρους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιλντιρίμ σε τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι.

Να θυμίσουμε ότι η Φενέρμπαχτσε είχε τιμωρηθεί με ποινή διετούς αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάτι που είχε ως συνέπεια να μπει ο ΠΑΟΚ στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση για τα προκριματικά της διοργάνωσης. Με τα νέα δεδομένα και εφόσον επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα του Γιλντιρίμ τότε ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει και πάλι στους ανίσχυρους...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :