Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΣΚΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ!

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός δε θα σταματήσει εδώ, αλλά σκοπεύει να ταράξει τα νερά με δεύτερη μεταγραφική βόμβα, αυτή τη φορά στη θέση του αμυντικού χαφ!

Η ανταπόκριση του κόσμου στα διαρκείας, αλλά και η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας στη συγκεκριμένη θέση που χρόνια τώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα, έχουν κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να το... ψάχνουν πολύ.

Όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει βαλθεί να μας... τρελάνει φέτος και όπως μάλιστα αποκαλύπτει η στήλη του sportdog.gr στο Twitter, "Sportdog Penalty", αυτός ο παίκτης έχει ήδη βρεθεί και πρόκειται για τον Μοχάμεντ Σισοκό!

Ο πρώην άσος της Γιουβέντους και της Λίβερπουλ είναι ο πρώτος στόχος των "ερυθρολεύκων", όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Εμείς απλά να προσθέσουμε ότι δεν είναι ο... μόνος!

Το σίγουρο είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανεβάζει τον πήχη και κάνει πράξη τα όνειρα των οπαδών του Θρύλου που θέλουν να δουν την ομάδα ν'αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο τόσο στην Ελλάδα όσο και την ευρώπη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :