Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΜΠΕΝΙΤΕΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Κριστιάν Μπενίτες στο Κατάρ από ανακοπή καρδιάς, όπως επιβεβαιώνουν οι συγγενείς του.

Ο "Τσούτσο" είχε υπογράψει πριν από τρεις εβδομάδες με την Αλ Τζάις και βρισκόταν στο σπίτι του όταν συνέβη το ατύχημα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Η σύζυγός του ήταν εκείνη που ενημέρωσε τους συγγενείς του.

Ο πατριός του είπε πως έλαβε ένα τηλεφώνημα στις 3 τα ξημερώματα, μαθαίνοντας ότι ο Κριστιάν εισήχθη σε νοσοκομείο της αραβικής χώρας με οξύ πόνο στο στομάχι. Αργότερα ένας πόνος από την καρδιά φαίνεται πως ήταν και ο μοιραίος. Η γυναίκα του, Λίζεθ, είπε πως ήταν απελπισμένη γιατί ήταν μόνη και δεν ήξερε τι να κάνει.

Ο Μπενίτες αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και τα δύο ανήλικα δίδυμα παιδάκια του. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε συνέντυεξη Τύπου στα γραφεία της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Εκουαδόρ.

Ήταν 58 φορές διεθνής με το Εκουαδόρ έχοντας πετύχει 24 γκολ, και αγωνίστηκε με τις φανέλες της Νασιονάλ, Σάντος Λαγκούνα, Μπέρμιγχαμ και Κλουμπ Αμέρικα.

Η νέα του ομάδα, με ανακοίνωση που εξέδωσε, τόνισε πως: «Ο Μπενίτες αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι με την Qatar Sports Club, το βράδυ της Κυριακής για το Sheikh Jassem Cup και δεν παραπονέθηκε για προβλήματα υγείας».

Ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ και συμπαίκτης του στην Εθνική, Αντόνιο Βαλένσια, δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του καλύτερού του φίλου!

«Αδελφέ μου πες μου ότι αυτά που λένε δεν ισχύουν»

R.I.P.





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :