Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΧΑΪΝΣ : ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Η ΤΣΣΚΑ

Ως μέλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πια ο Κάιλ Χάινς δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τον Ολυμπιακό και μάλιστα έθεσε ως στόχο να τον... εκθρονίσει στην Ευρωλίγκα!

Ο Αμερικανός πρώην σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης βρίσκεται στη Μόσχα για το διεθνές "3on3 τουρνουά Moscow Open 2013" και οι εκπρόσωποι των Μέσων δεν έχασαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του.

«Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Για να είμαι ειλικρινής, τη δεδομένη στιγμή τα συναισθήματά μου ξεπερνούν τις προσδοκίες. Η Μόσχα είναι μία μπασκετική πόλη. Ήρθε αρκετός κόσμος στη εκδήλωση, είναι απίστευτο. Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά» είπε αρχικά ο Χάινς και πρόσθεσε αναφορικά με τους στόχους της νέας ομάδος του:

«Ήρθα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συνεπώς ο στόχος είναι μόνο οι νίκες. Γνωρίζω πως τις τελευταίες χρονιές στην Ευρώπη τα πράγματα δεν κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο, δεν κατάφερε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Αλλά φέτος έχει σχεδιαστεί μία μεγάλη ομάδα, έχω συναντηθεί με τους νεοαποκτηθένες παίκτες, ενώ παρέμειναν όλοι οι ηγέτες της. Επομένως τη νέα χρονιά η ομάδα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες από ποτέ να κατακτήσει την Ευρωλίγκα».

«Πρόκειται για τον πιο δυνατό προπονητή στην Ευρώπη» συνέχισε για τον προπονητή της ρωσικής ομάδας, Έτορε Μεσίνα, ενώ κατέληξε:

«Πάντα έχει κάτι να μάθει και το κάνει με χαρά. Γνωρίζω πως είναι απαιτητικός και μερικές φορές δεν κρύβει τα συναισθήματά του, επικοινωνεί με τους παίκτες. Είμαι προετοιμασμένος γι' αυτό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :