Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ» ΜΑΡΤΙΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! *VIDEOS*

Κοντά στη συμφωνία με τον Καρτιέ Μάρτιν είναι ο Ολυμπιακός προκειμένου να καλύψει το κενό του Κώστα Παπανικολάου! Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό σημείο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο 29χρονος Αμερικανός με ύψος 2,01μ. τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανήκει στους Ουάσιγκντον Ουίζαρντς, αν και στο διάστημα αυτό πέρασε και από το NBDL αλλά και το κινεζικό πρωτάθλημα. Την περασμένη χρονιά αγωνίιστηκε σε 41 παιχνίδια στο NBA και είχε μ.ο. 6,6 πόντους (71,4% στις βολές, 38,1% στα σουτ, 39,7% στα τρίποντα) και 2,4 ριμπάουντ, σε 16,9 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μάρτιν έχει περάσει και από την Τουρκική Αντάλια (2007/08) και την Μπενετόν Τρεβίζο (2009), άρα ξέρει τι σημαίνει ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Αμερικανός είναι παίκτης με πολύ καλό περιφερειακό σουτ, αθλητικός, ενώ παράλληλα δεν παραμελεί την άμυνά του,πράγμα που αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν :

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :