Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 0-2, ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ - ΔΟΚΑΡΙ Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει, η Εθνική νίκησε 2-0 την Αυστρία, ενώ είχε και δύο δοκάρια με Τζιόλη και Χολέμπας.

Το τελευταίο τεστ για την Εθνική μας ομάδα ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ήταν ιδιαίτερα θετικό, αφού η ομάδα του Σάντος θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Αυστρία: Άλμερ, Γκάρικς, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετζ (46' Λάιγκεμπ), Φουχς (76' Βαιμαν), Βάιμαν, Μπαουμγκάρτλινγκερ (46' Ίβανσιτς), Γιουνούζοβιτς, Αλάμπα (74' Χόζινερ), Αρναούτοβιτς (65' Γιάντσερ), Χάρνικ (46' Πρέντλ).

Ελλάδα: Καρνέζης, Σιόβας (62' Μανωλάς), Παπασταθόλος, Τοροσίδης (77' Βύντρα), Χολέμπας, Κατσουράνης (63' Τζιόλης), Μανιάτης (62' Νίνης), Ταχτσίδης, Κονέ (84' Νίνης), Χριστόπουλος (84' Σπυρόπουλος), Μήτρογλου.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης :


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :