Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΕΣΦΑΞΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ... ΣΑΜΑΡΑ! *ΡΗΟΤΟ*

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα της Σαχτιόρ Καραγκάντι στο «Αστάνα Αρένα» κόντρα στη Σέλτικ στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (γκρουπ πρωταθλητών)!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", οι γηπεδούχοι έσφαξαν στο γήπεδο ένα μαύρο πρόβατο προκειμένου να έχουν την τύχη με το μέρος τους στον αγώνα με τους πρωταθλητές Σκωτίας!

Η Σαχτιόρ είναι ένα βήμα πριν από τους ομίλους της διοργάνωσης, έχοντας δυο προκρίσεις μέχρι στιγμής στα προκριματικά, όπως και οι «Κέλτες»!

Είναι χαρακτηριστικό πως Ρώσος τεχνικός της Σαχτιόρ Καραγκαντί, Βίκτορ Κουμίκοφ, υποσχέθηκε πως σε περίπτωση που η ομάδα του νικήσει θα κόψει το κάπνισμα μετά από 35 χρόνια!

Το θέμα με τη... θυσία του αρνιού σχολίασε και ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον και τόνισε: «Κοιτάξτε, σέβομαι την κουλτούρα του κάθε λαού. Στη Σέλτικ έχουμε παίκτες από όλο τον κόσμο, οπότε έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω τους».

Το ματς θα γίνει στην Αστάνα, 200χλμ από το Καραγκάντι... Οι οπαδοί της γηπεδούχου μετέβησαν και με λεοφωρεία! Οι παίκτες της Σέλτικ και ειδικά ο Γιώργος Σαμαράς υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα. Ο Έλληνας διεθνής ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :